+34 972 225 361 info@tuercaloca.com
Seleccionar página

Qui som

La Ferreteria Logan-Saló, va ser fundada l’any 2001 a la ciutat de Girona, tot i que fins l’any 2005 no ens vam decidir a posar la botiga on-line, vam triar el nom de tuercaloca.com perquè és un nom enganxós alegre i fàcil de recordar.

A la botiga física a part de vendre productes també oferim servei d’instal·lació, així que tenim prou experiència post-venda, a l’haver de garantir tant els productes que venem com la instal·lació dels mateixos.

El nostre objectiu és vendre productes fiables i assequibles, quan topem amb algun producte que no dóna la talla, el descatalogamos immediatament.

Els preus que oferim a la web, són preus amb un descompte substancial (una mitjana de l’20%) sobre el P.V.P. recomanat pel fabricant, no intentem ser els més barats, però el que sí que intentem és que els nostres clients quedin satisfets i contents després de rebre i utilitzar els nostres productes.

F.L.S. és una empresa jove, amb ganes de competir i de treballar, si et decideixes a apostar per nosaltres, segur que no et penedeixes.

Tuercaloca.com

2019 © Ferreteria Logan-Saló, s.l. CIF: B17658485

Avinguda de Lluís Pericot, 58, 17003 Girona